Siemens WM 14 N 021 Wasmachine

 449,00

Specificaties

Energieklasse
Display
Uitgestelde start
Resttijdindicatie
Maximaal vulgewicht
Wasresultaat
Geluidsniveau wassen
Droogresultaat
Toerental centrifuge
Geluidsniveau centrifugeren
Jaarlijks energieverbruik
Jaarlijks waterverbruik
Energieverbruik per cyclus
Waterverbruik per cyclus
A+++ -10%
Ja
Ja
Ja
7 kg
A
54 dB
B
1400 RPM
75 dB
157 kWh
9020 L
0,85 kW
76 L

Artikelnummer: WM 14 N 021 Categorie:

Beschrijving

Deze wasmachine is aangemerkt met energieklasse A+++ (-10%) en heeft een vulgewicht van 7 kg. Hij kent een intelligente sensorgestuurde iSensoric technologie. Hiermee levert hij uitstekende wasprestaties. Bovendien is deze wasmachine voorzien van de intelligente, duurzame en stille koolborstelloze iQdrive motor met 10 jaar garantie. Het grote display biedt optimaal bedieningsgemak. Hiermee kan men gemakkelijk extra functies bedienen als startuitstel, temperatuur en snelheid.

Met de varioPerfect programma kunt u extra snel en zuinig wassen. Bovendien kunt u met de speedPerfect programma uw wastijd zelfs met meer dan de helft verkorten. Dit kan toegepast worden op alle wasprogramma’s, behalve wol/handwasprogramma en het snelwasprogramma superKort 15.

Deze wasmachine kent ook het slimme 3-D sensorsysteem waterPerfect Plus. Dit systeem zorgt ervoor dat de trommel altijd met de juiste hoeveelheid water gevuld wordt aan de hand van het gewicht en type wasgoed. Dit voorkomt water- en energieverspilling.

Als u een kwalitatief hoogstaande, stille en zeer zuinige wasmachine zoekt, is dit een uitstekende keuze!